Aparat de tuns barba Braun BT 3020, 20 trepte (Negru)

Aparat de tuns barba Braun BT 3020, 20 trepte (Negru)
17999 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Caracteristici produs: 20 de setari precise de lungime in trepte de 0.5mm, cu dimensiuni intre 0.5-10mm pentru precizie maxima Precizie maxima cu lame ascutite durabile Cap si pieptene complet spalabile pentru curatare usoara sub jet de apa Putere durabila - 40 de minute de tuns de precizie cu 10 ore de incarcare Aparatul de tuns barba Braun este unealta perfecta pentru aranjare faciala precisa. Cu 20 de setari de lungime, butonul inteligent cu reglaj de precizie garanteaza control 100% al stilului tau.   Beneficii principale produs: Precizie maxima, incredibil de simplu.  Aparatul de tuns barba Braun va ofera lungimea exacta, contururi precise si un tuns egal– fundamentele oricarui aspect extraordinar. Fie ca doriti o barba tunsa scurt, mentinerea barbii sau tuns pe contur, pieptenele detasabil de tuns ofera 20 de setari de lungime cu dimensiuni intre 1 - 10mm. Impreuna cu butonul cu reglaj de precizie in trepte de 0.5mm, aparatul de tuns barba Braun va ofera control si precizie maxime.     Functii produs:   Barba scurta In trepte de 0.5mm, aparatul de tuns barba Braun permite un tuns exact al barbii scurte si mentinerea unui aspect précis.     Barbi scurte si medii Pieptenele de precizie scurt cu dimensiuni intre 1-10mm ajuta la mentinerea barbilor scurte si medii.     Taiere pe contur Indepartati pieptenele pentru a defini linii si pentru a crea contururi precise fara efort.   Functii aditionale:   Cap si pieptene complet spalabile Pentru curatare usoara sub jet de apa.   Lame ascutite durabile Ofera performanta inalta de precizie pentru a putea realiza orice stil. Lamele ultra ascutite din otel inoxidabil taie prin barba lunga sau deasa fara a trage sau smulge.     Indicator de incarcare LED  Ofera informatii cu privire la starea de incarcare pentru a va asigura ca nu ramaneti in mod accidental fara baterie.    Putere durabila 40 min tuns de precizie cu 10 ore de incarcare

Produse Similare

Te-ar putea interesa