Aparat de tuns 8 în 1 Philips Series 3000 MG3730/15, 8 instrumente (Negru)

Aparat de tuns 8 în 1 Philips Series 3000 MG3730/15, 8 instrumente (Negru)
15799 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Multigroom series 3000 8 în 1 MG3730/15     Tundere 8-în-1 8 instrumente Lame de oțel ascuțite Timp de rulare până la 60 de minute Atașamente detașabile Lamele de auto-ascuțire, cu aspect de piele, pentru o finisare perfectă     Obțineți o finisare perfectă, din când în când. Lamele de oțel se perie ușor unul împotriva celuilalt - ascuțind ele în timp ce lucrează. Acest lucru are ca rezultat lame care sunt ascuțite ca ziua 1 după 3 ani de utilizare.   Ajustați și modelați fața și părul cu 8 instrumente     Acest trimmer multifuncțional în mod convenabil împletește și modelează părul facial și vă fixează părul.   Tăiați marginile barbă și păr pentru a vă completa aspectul     Utilizați dispozitivul de tundere fără pieptene pentru a obține linii clare și ascuțite în jurul barbei, gâtului și părului. Lamele ascuțite la rafturi rămân la fel de clare ca și ziua 1, chiar și după 3 ani de utilizare.   Îndepărtarea nasului îndepărtează ușor părul nedorit al nasului și urechii     Îndepărtați părul și nasul nedorite, ușor și confortabil.   6 piepteni pentru tunderea feței și părului     2 pieptene de la înălțime (1,2 mm), 1 pieptene reglabil (3 - 7 mm) și 3 piepteni (9,12,16 mm).   Timp de funcționare: până la 60 de minute de utilizare fără fir pe încărcare     Obțineți până la 60 de minute de utilizare fără fir pentru fiecare încărcare de 16 ore.   Dispozitivele detașabile pentru curățare ușoară     Pur și simplu detașați și clătiți lamele și pieptenii sub robinet pentru a le curăța complet.

Produse Similare

Te-ar putea interesa