Aparat de tuns pentru corp Remington Bodyguard BHT2000A

Aparat de tuns pentru corp Remington Bodyguard BHT2000A
16599 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Aparat de tuns pentru corp cu lame cu invelis din titan si 5 lungimi presetate.   Descriere si sfaturi de folosire: Cauti un aparat performant de tuns pentru corp? Iti recomandam noul Remington Bodyguard cu lame cu invelis din titan si tehnologie de auto-ascutire. Are cinci lungimi presetate, de la 3 la 12 mm, un mini accesoriu pentru ras pentru rezultate netede, si un pieptene detasabil. Datorita ecranului Easy View, ai acces facil la informatii privind setarea lungimilor.    Opteaza pentru un aparat modern si performant, confortabil, sigur datorita lamelor bine fixate si a manerului anti-alunecare. Acum ai la dispozitie in intimitatea casei tale un aparat pe care te poti baza in orice situatie, avand intotdeauna aceleasi rezultate impecabile.   Specificatii Aparat de tuns pentru corp Remington Bodyguard BHT2000A   Lame invelis Titan Tehnologie de auto-ascutire 5 lungimi presetate (3-12 mm) Mini accesoriu pentru ras pentru rezultate netede Pieptene detasabil pentru o taiere si formare precisa Lame bine fixate pentru a evita agatarea pielii sau taieturile Buton de setare a lungimii Easy View - display ce ofera informatii despre setarea lungimilor Reincarcabil Autonomie de utilizare pana la 40 minute Indicator luminos incarcare Rezistent la apa Grip anti-alunecare Dimensiuni cutie: 226 x 146 x 78 Greutate pachet: 461 g Garantie: 36 luni.

Produse Similare

Te-ar putea interesa