Miere de Manuka

Miere de Manuka de la producatorul MANUKA HEALTH - numarul 1 in lume.

Certificare MGO si UMF.


Mierea de Manuka este recomandata pentru: tratarea racelei si gripei, inflamatie si durere in gat, intarirea sistemului imunitar, tratare rani, arsuri si cicatrici, ameliorarea simptomelor pentru alergii, cu exceptia alergiei la miere si polen,placa dentara, dinti si gingii, tratarea ulcerului gastric, balonare, constipatie, acnee si rozacee, herpes, hemoroizi, fisuri anale, eczeme, ameliorarea simptomelor astmului, sinuzita, cresterea de energie, colesterol ridicat, infectii uriniare si multe altele.

Proprietati si beneficii miere de Manuka

Raceala si gripa (Manuka Health MGO 250+ sau MGO 400+) Se recomanda consumul zilnic in toate perioada anului sau cel putin in sezonul rece.

Inflamatie si durere de gat (Manuka Health MGO 250+ sau MGO 400+)

Sistem imunitar (Manuka Health MGO 100+ , MGO 250+ sau MGO 400+) Se poate administra copiilor cu varsta de peste un an sau adultilor.

Rani, arsuri si cicatrici (Manuka Health MGO 400+ su 550+) Se va aplica pe zona afectata.

Alergii (Manuka Health MGO 400+) Mierea de Manuka este recomandata ca treament naturist pentru diverse alergii, cu exceptia alergiei la miere si polen.

Placa dentara, dinti si gingii (Manuka Health MGO 250+ sau MGO 400+) Folositi pasta de dinti cu miere de Manuka si asteptati 20-30 secunde inainte de a va clati.

Ulcer gastric (Manuka Health MGO 400+) Studiile au demonstrat ca mierea de Manuka a redus drastic indexul de ulcer si a mentinut nivelul constant de glicoproteina, observandu-se astfel un ajutor real in vindecarea ulcerului gastric.

Balonare , constipatie (Manuka Health MGO 400+)

Mierea de Manuka poate fi folosita si ca tratament naturist pentru balanora si constipatie.

Helicobacter Pylori, E Coli , Stafilococ Auriu (Stafilococus Aureus) , Candida , Salmonella , Clostridium Difficile , Entorococ , Klebsiella , Listeria , Salmonela , Streptococus mutans , Proteus Mirabili (Manuka Health MGO 550+)

Acnee si Rozacee (Manuka Health MGO 250+ sau MGO 400+) Se foloseste ca masca, o data pe zi. Se poate administra si intern, una-doua lingurite pe zi (dimineata sau dimineata si seara).

Herpes (Manuka Health MGO 400+)
Se va aplica pe zona afectata de minim 5-6 ori pe zi.

Hemoroizi (Manuka Health MGO 400+)
Se va aplica pe zona afectata si se va lasa sa actiuneze cat mai mult timp posibil. Este recomandat sa luati 2 lingurite pe zi, cu minim 20 de minute inainte de mese si lichide pe o perioada de minim 2 luni.

Fisuri anale (Manuka Health MGO 400+ su 550+)
Se va aplica pe zona afectata si se va lasa sa actiuneze cat mai mult timp posibil.

Eczeme (Manuka Health MGO 250+ sau MGO 400+)
Se poate consuma si aplica simultan pe zona afectata.

Astm (Manuka Health MGO 400+ sau 550+) Mierea de Manuka nu trateaza astmul, totusi este bine de stiut ca amelioreaza simptomele si ofera o mai buna calitate a vietii.

Mierea va elimina bacteriile prezente in gat si va avea rol antiinflamator.

Sinuzita (Manuka Health MGO 400+ sau MGO 550+)

Energie (Manuka Health MGO 250+ sau MGO 400+) Consumul de miere de Manuka va va oferii o doza importanta de nutrienti care va vor da energie pe durata intregii zi.

Colesterol (Manuka Health MGO 400+ sau MGO 550+)
Consumul de miere de Manuka a aratat in studii ca poate cobora trigliceridele cu aproximativ 11% si nivelul de LDL (colesterol nociv) cu aproximativ 6-11%.

"Piciorul atletului" (Manuka Health MGO 400+ sau MGO 550+) Se poate de cat mai multe ori pe zi timp de o luna pe zona cu probleme.

Antioxidant natural (Manuka Health MGO 400+ sau MGO 550+)

Antiinflamator natural (Manuka Health MGO 400+ sau MGO 550+)

Infectie urinara (Manuka Health MGO 400+ sau MGO 550+) Consumul de miere pe o perioada de minim 1 luna ajuta ca tratament naturist ajutator impotriva infectiei urinare;

Psoriazis (Manuka Health MGO 400+)

Mierea de Manuka se poate aplica direct pe zona afectata, zilnic.

Tratament cosmetic cu masti diverse (Manuka Health MGO 100 sau 250+)

Cum se consuma

Utilizare interna : 2-3 lingurite pe zi, cate una cu 20-30 de minute inainte de masa si de a bea orice fel de lichid;

Utilizare externa : direct pe piele sau pe compresa aplicata extern;

Utilizare cosmetica : mierea de Manuka se foloseste ca ingredient pentru diverse masti utilizate pentru fata, par, etc