Aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026, Silentios

Aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026, Silentios
24299 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 pentru copii si adulti - silentios   Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 dispune de cel mai nou design si cea mai performanta tehnologie, fiind caracterizat de o silentiozitate exceptionala. Din acest motiv este ideal pentru copii care de obicei se sperie de zgomotul facut de alte aparate.   Terapia cu aerosoli este eficienta in tratamentul afectiunilor pulmonare, traheitei, astmului, bronsitei, sinuzitei si alergiilor; poate inlatura de asemenea neplacerile cauzate de raceli si iritatii alergice si atenua stimulii care produc tusea, durerea si senzatia de compresie din sinusurile paranazale, facilitand expectorarea.     Cu ajutorul aparatului de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026, preparatele pentru inhalare sunt transformate, prin oscilarea unui cristal piezoelectric prezent in aparat, in microparticule de lichid dispersate in aer. Aceste particule, de dimensiuni cuprinse intre 1 si 5 microni, reusesc sa penetreze pana in adancimile cailor respiratorii, ducand principiile active in punctele corecte si in mod concentrat.   Specificatii tehnnice:   -principiul de functionare: aparat de aerosoli cu ultrasunete; -marimea medie a particulelor: 3,4 microni; -volum maxim de produs de inhalare: 8ml; -capacitate de vaporizare: circa 0,4 ml/min; -capacitatea capsulei de medicament: maxim 15 cc; -dimensiuni: L=15, l=11, h=10; -greutate: 350 grame.   Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 se alimenteaza la priza.  

Produse Similare

Te-ar putea interesa