Monitor Gaming IPS LED LG 23.8inch 24MP59G-P, Full HD (1920x1080), 1ms, 75 Hz, HDMI, DP, FreeSync (Negru)

Monitor Gaming IPS LED LG 23.8inch 24MP59G-P, Full HD (1920x1080), 1ms, 75 Hz, HDMI, DP, FreeSync (Negru)
66599 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Monitor IPS cu reducere a neclarității (1 ms)   Acum, jucătorii pot obține o grafică de joc superbă, cu mult-așteptata combinație între IPS și funcția de reducere a neclarității cauzate de mișcare cu 1 ms.     Mișcare fluidă: Tehnologia AMD FreeSync™   Datorită tehnologiei AMD FreeSync™, poți juca fără nicio pierdere de cadre, eliminând efectul de discontinuitate și întrerupere a imaginii care se formează din cauza diferenței dintre frecvența cadrelor oferită de placa grafică și rata de reîmprospătare a monitorului.     O varietate de caracteristici: Mod DAS   Modul Dynamic Action Sync permite utilizatorilor să atace instantaneu adversarii, fără întârzieri. Această tehnologie îți sincronizează simțurile cu scenele în timp real din jocurile cu acțiune rapidă, reducând la minimum timpul de reacție la comenzi.     O varietate de caracteristici: Black Stabilizer   În jocurile de tip shooter, Black Stabilizer oferă jucătorului vizibilitate completă, chiar și în scenele foarte întunecate.  Tehnologia identifică automat zona cea mai întunecată de pe ecran și îi crește nivelul de luminozitate, astfel încât tu să poți găsi dușmanii care se ascund în umbră, gata să te atace. O varietate de caracteristici: Modul Joc   Cu opțiunea Mod joc din Mod imagine, poți personaliza calitatea imaginii pentru diferite genuri de joc, printre care Joc FPS1, Joc FPS2, Joc RTS și Joc personalizat.     Designul impresionant al monitorului   Monitorul pentru jocuri de la LG are caracteristici de design care se integrează perfect în stația ta de joc, fără să îți stea în cale. Designul impresionant al monitorului, cu suportul sub formă de V și culoarea roșie, creează un spațiu în care jucătorul poată trăi senzația de imersiune profundă în joc.    

Produse Similare

Te-ar putea interesa