Monitor IPS LED Dell 19inch P1917S, 1280 x 1024, VGA, HDMI, DisplayPort, 6 ms, Pivot (Negru)

Monitor IPS LED Dell 19inch P1917S, 1280 x 1024, VGA, HDMI, DisplayPort, 6 ms, Pivot (Negru)
79199 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Conceput pentru confort si comoditate   Reglati cu usurinta monitorul la unghiul, inaltimea si pozitia dorita, astfel incat sa va puteti bucura de efecte vizuale.   - Un flux de lucru fara intreruperi: frontiere Slim ce creeaza o experienta vizuala mai lina si mai putin obstructionata atunci cand se lucreaza pe mai multe monitoare.   - Versatilitate: Bucurati-va de ajustabilitate completa la pivotare, inclinare, reglare inaltime si pivotare .   -Mai multe modalitati de a ramane conectat: porturi multiple de conectivitate pe partea de jos si pe partea laterala a monitorului ce va permit sa conectati cu usurinta diferite dispozitive.     Experienta imbunatatita de vizionare   Dell Monitor P1917s este perfect pentru profesionistii care lucreaza ore lungi si depind de un monitor care va afisa imagini uimitoare fara a afecta ochii.   Claritate completa: Obtineti o calitate excelenta a imaginii, cu o reprezentare consecventa a culorilor , 4 millioane la 1 raport de contrast dinamic.   Lucrati confortabil cu mai putin stres: caracteristica ComfortView Dell ajuta la reducerea daunatoare pentru ochii dumneavoastra.  

Produse Similare

Te-ar putea interesa