Monitor IPS LED Dell 23.8inch SE2416H, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI, 6 ms GTG (Negru)

Monitor IPS LED Dell 23.8inch SE2416H, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI, 6 ms GTG (Negru)
49890 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Design elegant pentru utlizare zilnica   Ecran performant: vedeti aplicatiile, foile de calcul si alte tipuri de continut pe un afisaj de 23.8 inchi, cu rezolutie Full HD (1.920 x 1.080) clara, 16.7 milioane de culori si unghi de vizualizare de 178°.   Comenzi comode: accesati usor butoanele pentru alimentare, luminozitate, contrast si modurile de presetare particularizabile, amplasate in partea din fata a monitorului.     Ecologic si fiabil   Ocupa mai putin spatiu: monitorul de 23.8 inchi Dell are tehnologie PowerNap, care reduce luminozitatea ecranului sau trece monitorul in modul de repaus atunci cand nu este utilizat. Acest monitor respecta si cele mai recente standarde de reglementare si de mediu:   - Certificare ENERGY STAR®; - Calificativ EPEAT® Silver; - Certificare CECP; - TCO Certified Displays;     Materiale ecologice: monitorul Dell pe care tocmai l-ati achizitionat are sticla fara arsen si ecran LED fara mercur. Are placi de circuite construite din laminate fara substante ignifuge pe baza de brom (BFR) si fara PVC si sasiu care contine plastic reciclat dupa comercializare in proportie de peste 25 %.

Produse Similare

Te-ar putea interesa