Initiere in windsurfing in Constanta

Initiere in windsurfing in Constanta
98900 Lei

Vandut si livrat de activitati-cadou.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Daca pentru tine vara inseamna mare si soare, daca iti place sa simti adrenalina in vene, condimenteaza-ti concediul cu un curs de Windsurfing! Din categoria sporturilor extreme, windsurfing -ul ofera combinatia suprema de soare, mare, vant si adrenalina!Windsurfing-ul este un sport de apa pentru care se foloseste o placa de surf modificata de 2-5m lungime , propulsata de o singura vela atasata de placa cu o legatura rotativa si flexibila.Dupa sesiune de training pe uscat in care vei invata pozitile de baza , urcarea, coborarea, intoarcerea, vei fi echipat si “lansat” la apa!Vei fi surprins ce usor va fi sa inveti sa-ti pastrezi echilibrul pe placa si sa deprinzi diverse tehnici in compania unui instructor experimentat!Un cadou excelent pentru iubitorii sporturilor extreme care isi petrec concediul de vara la mare si doresc o vacanta de neuitat!

Produse Similare

Te-ar putea interesa