Zbor termic de initiere cu planorul in Bucuresti

Zbor termic de initiere cu planorul in Bucuresti
72900 Lei

Vandut si livrat de activitati-cadou.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Experimenteaza senzatii care iti vor dezvalui o alta fata a naturii. Acum iti vei putea indeplini visul pe care il are dintotdeauna omul, acela de a zbura in compania pasarilor.Lansarea se face in remorcaj de avion. Se va zbura cu un planor de dubla comanda (cu doua locuri), cu un instructor de zbor. Cand va ajunge la inaltimea potrivita, se va desprinde de avion si planorul va pleca in cautarea termicii, fenomen meteo in care, aerul cald se ridica de la suprafata pamantului, in vartejuri invizibile care au aproximativ forma unei tornade, insa o forta mult mai mica decat acestea. Exploatand aceste termici, planorul va descrie spirale in curentul de aer ascendent si va urca odata cu acesta, pana la baza norilor.Acest tip de zbor este cel mai apropiat de cel al pasarilor care zboara pe distante lungi datorita curentilor de aer (pasari precum berzele) si care, tot datorita acestor curenti, ating altitudinea la care pot sa vaneze (pasari de prada precum vulturii)Acest tip de zbor se poate executa doar in conditii meteo care permit zborul termic.

Produse Similare

Te-ar putea interesa