Initiere dresaj canin in Bucuresti

Initiere dresaj canin in Bucuresti
24900 Lei

Vandut si livrat de activitati-cadou.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Un cadou excelent pentru iubitorii de animale care au descoperit ce mare poate fi o „inima de caine”! Cainele este cel mai bun prieten al omului. Si cum nimic nu e prea mult pentru cel mai bun prieten al tau, nu scapa ocazia de a-l cunoaste mai bine!In compania unui profesionist in dresajul canin, tu si prietenul/prietena ta veti ajunge sa va cunosteti mult mai bine. Voucherul presupune o evaluare a patrupedului, initierea stapanului, tehnici de invatare precum si asistarea la o sedinta cu grupul de lucru, format normal, din alti patrupezi!Daca te intrebi de ce iti roade papucii, zgarie usile sau distruge lucrurile atunci acest voucher poate sa insemne economii substantiale pentru tine.

Produse Similare

Te-ar putea interesa