Boxa Portabila Philips TAS6305/00, Bluetooth, 20 W (Negru)

Boxa Portabila Philips TAS6305/00, Bluetooth, 20 W (Negru)
54499 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Rezistentă la apă şi gata de utilizare   Această boxă Bluetooth portabilă are clasa IPX7 – ceea ce înseamnă că poate rezista la scufundarea completă în apă cu adâncimea de până la 1 m timp de până la 30 de minute. Poţi să petreci la duş, lângă piscină sau chiar în piscină! Raza de acoperire wireless este de 20 m.       Durată de redare de 20 ore. Funcţie integrată de acumulator extern   Bateria Li-ion reîncărcabilă de 4400 mAh îţi oferă un timp de redare de 20 de ore şi îţi poţi totodată încărca dispozitivul inteligent prin portul USB al boxei. O încărcare completă a bateriei durează 6 ore.       Redă la volum ridicat. Asociază pentru sunet stereo.   Radiatoarele pasive duble oferă un bas puternic, iar sunetul rămâne clar chiar şi la volum mare. Vrei o petrecere şi mai mare? Asociază boxa cu altă boxă identică pentru sunet stereo. Luminile LED din fiecare capăt al boxei se aprind intermitent în ritmul muzicii.   Intrare audio. Conectează-te la aproape orice sursă   Doreşti să te conectezi la o sursă audio externă, precum un platan sau un player MP3? Mufa de intrare audio din spatele boxei îţi permite să conectezi aproape orice dispozitiv electronic.   Funcţie anti-distorsiuni. Creşte volumul fără nicio distorsiune   Funcţia anti-distorsiuni îţi permite să redai muzica mai tare şi îi menţine calitatea ridicată, chiar dacă nivelul bateriei este scăzut. Acceptă un interval de semnale de intrare de la 300 mV la 1000 mV şi protejează boxele împotriva deteriorărilor provocate de distorsiune. Această funcţie încorporată monitorizează semnalul muzical care trece prin amplificator şi menţine tonurile înalte în intervalul amplificatorului, prevenind distorsiunile sunetului fără a afecta puterea acestuia. Capacitatea unei boxe portabile de a reproduce tonurile înalte scade odată cu nivelul bateriei, dar funcţia anti-distorsiuni reduce tonurile înalte cauzate de nivelul scăzut al bateriei, pentru muzică fără distorsiuni.   LED-urile multicolore se aprind în ritmul muzicii   Când petrecerea e în toi, spectacolul de lumini nu se lasă mai prejos. Luminile LED de la fiecare capăt al boxei luminează intermitent în ritmul muzicii.   Asociaz-o cu o boxă identică pentru sunet stereo   Conectarea la dispozitivul Bluetooth este simplă. O apăsare scurtă pe butonul Bluetooth şi boxa este gata de asociere.   Două radiatoare pasive pentru bas puternic   Radiatoarele pasive duble oferă un bas puternic, iar sunetul rămâne clar chiar şi la volum mare. Vrei o petrecere şi mai mare? Asociază boxa cu altă boxă identică pentru sunet stereo. Luminile LED din fiecare capăt al boxei se aprind intermitent în ritmul muzicii.  

Produse Similare

Te-ar putea interesa