Uscator de par Braun Satin Hair 5 PowerPerfection HD585, 2500W

Uscator de par Braun Satin Hair 5 PowerPerfection HD585, 2500W
25899 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Pentru regulamentul concursului, click aici.   Uscator de par Braun Satin Hair 5 PowerPerfection HD585 – Ionic. Ultra puternic. Usor. Cu difuzor.Caracteristici produs Uscator de par ultra puternic de 2500 watti pentru reducerea timpului de uscare* Design ergonomic, usor, pentru coafare fara efort Functie Ionica pentru un par vizibil mai matasos    3 setari de caldura si 2 de jet de aer Buton de aer rece pentru fixarea coafurii * vs celelalte uscatoare din colectie, testat pe setarile maximeDescrierea produsului Uscatorul de par Braun Satin Hair 5 este cel mai puternic din gama PowerPerfection ce ofera rezultate rapide si fara efort, economisind timp valoros din ritualul de infrumusetare. Combina temperatura optima de uscare cu jet de aer superior pentru rezultate rapide. Puternic nu inseamna greu, designul compact si ergonomic facand manevrarea confortabila si fara efort. In plus, acest model are tehnologie ionica ce asigura un par vizibil mai matasos si mai neted. Cu un design elegant, alb, uscatorul de par Braun Satin Hair 5 PowerPerfection adauga stil rezultatelor fara efort.Ce e in cutie: Uscator de par Braun Satin Hair 5 HD585 Concentrator de coafare Difuzor pentru volumFunctii principaleUscator ultra puternic Pentru a reduce timpul de uscare.*Coafare usoara Design ergonomic & usor.Design compact Pentru utilizare usoara la 360º.Uscare rapida si usoara Pentru rezultate fara efort.Functie Ionica Pentru un par vizibil mai matasos.Distribuire egala a caldurii Previne uscarea excesiva si asigura rezultate rapide.Buton de aer rece Pentru fixarea coafurii.Difuzor pentru volumFunctii aditionale3 setari de caldura si 2 de jet de aer Pentru flexibilitate la uscare si coafare.Sistem de incalzire cu infrarosu Pentru uscare rapida si eficienta.Concentrator de coafare Pentru uscare rapida si usoara.Bucla de prindere Pentru depozitare usoara.

Produse Similare

Te-ar putea interesa