Uscator de par Braun Satin Hair 3 PowerPerfection HD380, 2000W

Uscator de par Braun Satin Hair 3 PowerPerfection HD380, 2000W
19799 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

  Uscator de par Braun Satin Hair 3 PowerPerfection HD380 – Ionic. Puternic. Usor.Caracteristici produs Uscator de par puternic de 2000 watti pentru rezultate excelente Design ergonomic si usor Functie Ionica pentru un par vizibil mai neted    3 setari de caldura si 2 de jet de aer pentru flexibilitate in uscare si coafare Buton de aer rece pentru fixarea coafuriiDescrierea produsului Uscatorul de par Braun Satin Hair 3 PowerPerfection este un aparat puternic pentru utilizare zilnica. Avand 2000 de watti, ofera rezultate rapide si fara efort. Puternic nu inseamna greu, designul compact si ergonomic facand manevrarea usoara si fara efort. In plus, acest model are tehnologie ionica care asigura un par vizibil mai neted si lipsit de electricitate. Cu designul alb, elegant, uscatorul de par Braun Satin Hair 3 PowerPerfection adauga stil rezultatelor fara efort.Ce e in cutie: Uscator de par Braun Satin Hair 3 HD380 Concentrator de coafareFunctii principaleUscator puternic Pentru rezultate excelente de coafare.Coafare usoara Design ergonomic & usor.Design compact Pentru utilizare usoara la 360º.Functie Ionica Pentru un par vizibil mai neted.Distribuire egala a caldurii Previne uscarea excesiva si asigura o coafare rapida.Buton de aer rece Pentru fixarea coafurii.3 setari de caldura si 2 de jet de aer Pentru flexibilitate in uscare si coafare.Sistem de incalzire cu infrarosu Pentru uscare rapida si eficienta.Functii aditionaleConcentrator de coafare Pentru uscare rapida si usoara.Bucla de prindere Pentru depozitare usoara.Cablu de 1.8m Pentru manevrare convenabila.  

Produse Similare

Te-ar putea interesa