Trusa de coafat Remington Multistyle S8670

Trusa de coafat Remington Multistyle S8670
15199 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Cu Multistyle iti permiti sa ai o coafura diferita in fiecare zi! Ai placi pentru indreptat si creponat intersanjabile, perie spiralata si pentru periat si patru clame care sa te ajute sa te coafezi! Pentru siguranta parului tau, ai si invelis ceramic, cu Turmalina!    Nota: Placile accesoriului pentru indreptat sunt detasabile, fiind necesara intoarcerea pe fata opusa pentru a rezulta accesoriul pentru creponat.   Control digital cu LED-uri pentru setarea caldurii Invelis Ceramic + Turmalina cu tripla protectie: alunecare usoara, distributie egala a caldurii, coafura fara incretire Incalzire rapida in 60 secunde pentru coafat instant Placa pentru creponat sau indreptat intersanjabila Tambur de 19 mm Perie spiralata si pentru periat 4 clame Geanta eleganta pentru depozitare Dimensiuni cutie: 200 x 242 x 85 Greutate pachet: 1005 g