Trotineta electrica DualMoto DM10, Viteza maxima 70km/h, Autonomie 90 km, 3 Viteze, Putere motor 3016W, faruri angel eyes (Negru)

Trotineta electrica DualMoto DM10, Viteza maxima 70km/h, Autonomie 90 km, 3 Viteze, Putere motor 3016W, faruri angel eyes (Negru)
6.09900 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Trotineta electrica DM10, este o trotineta din categoria premium. Proiectarea acestei trotinete a plecat de la dimensiunile reduse al lifturilor de bloc. Dimensiunea acesteia este de numai 106cm lungime, fiind cea mai compacta trotineta avand in vedera capacitatea acumulatorui- cea mai mare capacitate-52V&26ah. DOTARI:- doua motoare ce ajung la o putere de 3016W.- doua controllere, respectiv 25ah.- sistem de franare hidraulic NUTT cu discuri ventilate- 5 trepte de franare electrica si regenerativa- 3 trepte de viteza- display pentru tensiune-anvelope profil mixt - soseau/outdoorAceasta trotineta este proiectata in Romania, conform cerintelor utilizatorilor și construita in China.

Produse Similare

Te-ar putea interesa