Tableta Allview Viva 803G, Procesor Quad-Core 1.3GHz, Ecran TFT IPS Capacitive Touchscreen 8inch, 1GB RAM, 16GB Flash, 2MP, Wi-Fi, 3G, Bluetooth, Android (Negru)

Tableta Allview Viva 803G, Procesor Quad-Core 1.3GHz, Ecran TFT IPS Capacitive Touchscreen 8inch, 1GB RAM, 16GB Flash, 2MP, Wi-Fi, 3G, Bluetooth, Android (Negru)
35399 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

VIVA 803G. Un partner util și la îndemână ta Vrei să oferi o modalitate de divertisment copiilor pe parcursul unei lungi călătorii? Ai nevoie de o rețetă pentru un tort? Sau poate dorești să te relaxezi uitându-te la serialul preferat? În toate aceste situații, te poti baza pe tableta Viva 803G. O strecori în geantă și ești gata de plecare Există întotdeauna destul loc pentru Viva 803G acolo unde mergi. Fiind subțire și ușoară, copiii o pot ține cu ușurință, în timp ce adulții o pot prinde cu o singură mână.     Un mediu de joacă digital pentru învățare și divertisment Oferă-le copiilor un mediu sigur în care aceștia să exploreze. Funcționalitatea “ Control parental” îți permite monitorizarea utilizării și timpului de joc, pentru a putea oferi copiilor tableta, fără nici un fel de griji.     Autonomie extinsă Viva 803G are mai multă energie decât te-ai fi așteptat de la un dispozitiv atât de subțire. Bateria de 3.600mAh îți oferă libertatea de a uita de încarcător pentru perioade îndelungate de timp, fie că te afli într-un video call cu cei dragi sau vizionezi un serial care te ține în suspans în fiecare episod. Mai multe posibilități Îți dorești acces neîntrerupt la internet? Viva 803G îți oferă conexiune wireless oriunde te afli; modemul 3G îți garantează acces la internet chiar dacă nu ești în raza unei rețele Wi-Fi, iar conexiunea Bluetooth îți permite transferul ușor de date.     Cel mai de încredere partner de drum Îți place să conduci? Atunci tableta Viva 803G e cel mai de încredere partener de drum. Spre deosebire de telefoane, ecranul de 8” îți asigură o vizibilitate sporită a punctelor de interes, a denumirilor de străzi sau alte informații referitoare la traseu. În plus, funcția GPS integrată asigură un semnal GPS optim și se conectează la sateliți rapid păstrând semnalul constant.     Amintiri nelimitate, perfect organizate Prin serviciile Google Photos, te bucuri de stocare nelimitată pentru toate amintirile tale. Căutarea fotografiilor devine extrem de facilă, datorită algoritmilor inteligenți care grupează imaginile după criterii relevante, precum album, data sau locație. Experiența Android™ 9.0 Pie™(Go edition) Pregatită să răspundă oricăror provocări, tableta îți îndulcește experiența de utilizare, fiind dotată cu Android™ 9.0 Pie™(Go edition). Android Go este sigur, rapid și folosește energia tabletei tale în mod eficient. Descoperă multiplele avantaje ale sistemului de operare care te întâmpină cu o interfață prietenoasă, un consum de energie scăzut și un spațiu de stocare mai mare, cu mai puține aplicații preinstalate.  

Produse Similare

Te-ar putea interesa