Robot de bucatarie Bosch MUM4856EU, 600W, 3.9l (Alb)

Robot de bucatarie Bosch MUM4856EU, 600W, 3.9l (Alb)
92299 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Robot de bucatarie Bosch MUM4856EU, 600 W, 4 viteze, 3.9 l bol, 0.75 l blender, AlbMUM4 - seria practica de roboti de bucatarie - ofera calitatea exceptionala Bosch si o gama larga de accesorii optionale. Usor de curatat datorita suprafetelor plane si a accesoriilor ce permit spalarea in masina de vase. Grad mare de siguranta prin protectia la suprasarcina. Accesorii framantare si batere Storcator de citrice Masina de tocat carne Disc: feliere, radere, maruntire MultiMotion Drive: pentru rezultate perfecte in amestecarea ingredientelor, datorita sistemul dinamic de mixare 3D Bol de inox cu capacitate mare de prelucrare (3.9 litri, maximum 2 kg aluat) Adauga si dispozitivul pentru preparat inghetata BOSCH MUZ4EB1, acum la un pret special!