Consola PlayStation 5 (PS5) Slim, D-Chassis

Consola PlayStation 5 (PS5) Slim, D-Chassis
2.69999 Lei

Vandut si livrat de

Play Has No Limits™

 

Consola PlayStation 5 Slim

 

Consola PS5 dezlantuie noi posibilitati de gaming pe care nu le-ai anticipat niciodata.

 

Experimenteaza incarcare de mare viteza cu un SSD ultra-rapid, imersiune mai profunda datorita compatibilitatii cu functia de feedback haptic, declansatoare adaptive si sunet 3D, precum si o noua generatie de jocuri PlayStation incredibile.

 

*Consola PS5 (CFI-2000 categorie model – slim)

 

Sunet 3D redat prin boxele incorporate in televizor sau prin casti audio stereo analoage/USB. Sunt necesare configurarea si actualizarea la cea mai recenta versiune de software. 

 

Viteza fulgeratoare

Profita de puterea unui CPU si a unui GPU personalizate, precum si de performanta integrata I/O a unui SSD ultra rapid, ce rescriu regulile a ceea ce poate sa faca o consola PlayStation.

 

Jocuri uimitoare

Lasa-te uimit de grafica incredibila si experimenteaza noi functii PS5. Bucura-te si de un catalog cu titluri PS4 compatibile. 

 

Imersiune care iti taie respiratia 

Descopera o experienta mai profunda de gaming, cu suport pentru feedback haptic, declansatoare adaptive si tehnologie de sunet 3D.

 

Standul vertical este vandut separat.

 

Sunet 3D redat prin boxele incorporate in televizor sau prin casti audio stereo analoage/USB. Sunt necesare configurarea si actualizarea la cea mai recenta versiune de software. 

 

Este necesara conexiunea la Internet pentru a conecta unitatea disc si consola PS5, in procesul de instalare. 

 

Design Slim 

Cu PS5, te poti bucura de tehnologie de gaming puternica intr-un design de consola elegant si compact. 

 

1TB spatiu de stocare

Pastreaza jocurile preferate mereu la indemana si fii gata sa te conectezi si sa joci, cu 1TB spatiu de stocare pe SSD incorporat.

 

SSD Ultra-Rapid 

Maximizeaza-ti sesiunile de joc datorita timpului de incarcare aproape instantaneu pentru jocurile PS5® instalate.

 

Performanta integrata I/O

Integrarea personalizata a sistemelor consolei PS5® le permite creatorilor de continut sa transfere date din SSD atat de rapid, incat pot dezvolta jocuri in moduri nemaivazute pana acum. 

 

Ray Tracing 

Bucura-te de o imersiune completa in lumi cu un nou nivel de realism, in care razele de lumina sunt reproduse individual, creand umbre si reflexii realiste, in jocurile PS5 compatibile.

 

Gaming 4K pe TV 

Joaca titlurile favorite PS5 pe uimitoarele televizoare 4K. 

 

Pana la 120fps cu o rata de refresh de 120Hz 

Bucura-te de gameplay rapid si fluid la un numar ridicat de cadre pe secunda de pana la 120 fps pentru jocurile compatibile, cu suport pentru o rata de refresh de 120Hz pe display-urile 4K. 

 

Tehnologia HDR 

Cu un televizor cu tehnologia HDR, jocurile compatibile PS5 sunt afisate in game de culori incredibil de vibrante si naturale.

 

Tehnologie audio Tempest 3D

Bucura-te de o imersiune deplina in peisaje sonore in care sunetul pare ca vine din toate directiile. Mediul din jurul tau prinde viata cu Tempest 3D AudioTech, pentru jocurile compatibile. 

 

Feedback Haptic

Experimenteaza feedback-ul haptic al controlerului fara fir DualSense in anumite jocuri PS5 si simte efectele actiunilor tale si fiecare impact, datorita feedback-ului senzorial dinamic.  

 

Declansatoare adaptive

Simte actiunea cu declansatoarele adaptive imersive, cu niveluri dinamice de rezistenta ce simuleaza impactul fizic al activitatilor din joc, pentru anumite titluri PS5. 

 

Contine jocul ASTRO’S Playroom

Exploreaza patru lumi diferite, fiecare caracterizata de gameplay inovator, folosind functionalitatile versatile ale controlerului fara fir DualSense, in acest joc inclus pentru toti utilizatorii de console PS5. 

 

Compatibilitate cu jocurile din generatia anterioara & Game Boost

Consola PS5 poate rula peste 4.000 de jocuri PS4. Datorita functionalitatii Game Boost, te poti bucura de o experienta mai rapida, mai fluida si de mai multe cadre pe secunda in unele dintre cele mai indragite jocuri lansate pe consola PS4.