Plimbare romantica cu limuzina in Bucuresti

Plimbare romantica cu limuzina in Bucuresti
51900 Lei

Vandut si livrat de activitati-cadou.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Servind un pahar de sampanie,veti fi plimbati intr-o limuzina strech de lux condusi prin centrul orasului pe cele mai prestigioase strazi .Veti fi plimbati intr-o limuzina strech de lux condusi prin centrul orasului pe cele mai prestigioase strazi ale Micului Paris asa cum mai e cunoscut Bucurestiul. De la Arcul de Triumf pana la Casa Poporului, cea mai mare cladire din Europa si a doua din lume, dupa Pentagon, si o plimbare de neuitat pe Calea Victoriei. Ochii curiosi si fascinati ai publicului vor privi cu admiratie si respect trecerea prestigioasei limuzine.Daca vizitezi aceasta pagina de pe un mobil te rugam sa vizualiezi varianta Desktop pentru a vedea detaliile activitatii si calendarul (Switch to desktop version).