Ondulator Remington PROluxe CI9132, Invelis Grip-Tech, Tehnologie OPTIheat, 32 mm (Auriu)

Ondulator Remington PROluxe CI9132, Invelis Grip-Tech, Tehnologie OPTIheat, 32 mm (Auriu)
14899 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Multumita rezultatelor de lunga durata pe care le ofera ondulatorul PROluxe, acum vei putea avea o coafura perfecta pe toata durata zilei. Datorita tehnologiei inteligente OPTIheat, ondulatorul nostru de 32 mm te va ajuta sa obtii bucle minunate care vor rezista intreaga zi.    Tehnologia inteligenta OPTIheat distribuie caldura exact unde este nevoie. Aceasta directioneaza mai multa caldura spre sectiunile superioare, mai groase ale parului, si mai putina la varfuri. In final vei obtine o coafura de 24 de ore care sa se potriveasca cu stilul tau de viata 24/7.    Avand un invelis unic grip-tech, tamburul ondulatorului PROluxe a fost creat special pentru a oferi o coafare rapida si eficienta, fara sa mai permita alunecarea parului de pe ondulator.    Tehnologia inteligenta OPTIHeat distribuie caldura exact in locul in care este nevoie Rezultate profesionale care dureaza intreaga zi Ondulatorul de 32 mm te ajuta sa obtii bucle pline de volum cu aspect natural Invelis grip-tech pentru o coafare rapida si eficienta, care nu permite parului sa mai alunece de pe tambur Ecran digital integrat, 120°C - 210°C Functie Pro+ la 185°C pentru o coafare mai sanatoasa pentru parul tau 5 ani garantie