Oglinda-lampa Led pentru machiaj 2 in 1 Bany

Oglinda-lampa Led pentru machiaj 2 in 1 Bany
15000 Lei

Vandut si livrat de 3gifts.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

O noutate originala si practica cu functie dubla, deoarece se poate utiliza ca si oglinda pentru machiaj si ca lampa LED de masa. In plus, nu necesita baterii, deoarece este reincarcabila. Ideala pentru a o darui si excelenta pentru a o incadra in decoratiunea baii sau a dormitorului. Fabricata din ABS si sticla Design inovator si functional Unghi reglabil (180 ) LED frontal cu lumina alba (oglinda) - 3 nivele de intensitate LED dorsal cu lumina calda (lampa) - 3 nivele de intensitate Butoane tactile (pornit, oprit, + -intensitate) Reincarcabila (baterie li-on 1000 mAh) Include Oglinda mini magnetica cu zoom x7 (O aprox. 5 cm) Carpa de curatare (aprox. 14 x 14 cm) Cablu USB (aprox. 150 cm) 5,5 W 5 V 2 A Dimensiuni aprox.: O 17 x 40 x 5 cm Baza cu picior ampla pentru a aseza obiecte de machiaj si altele (O aprox. 18 cm)