Mouse optic Logitech MX Anywhere 2S, Wireless (Gri)

Mouse optic Logitech MX Anywhere 2S, Wireless (Gri)
37699 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

      Descopera mouse-ul care e pregatit sa vina cu tine oriunde alegi sa lucrezi!   Bucura-te de control asupra fiecarei miscari pe orice suprafata, chiar si pe sticla, datorita senzorului cu precizie de pana la 4000 DPI.   Conecteaza mouse-ul MX Anywhere 2S la computer folosind cablul de incarcare cu micro-USB si asigura-ti o zi intreaga de folosire dupa o incarcare de doar trei minute. O incarcare completa alimenteaza mouse-ul pentru 70 de zile.   Scrolleza mai rapid prin documentele lungi si paginile web interminabile...Sau poti apasa pe rotita si sa treci pe modul click-toclick, pentru o navigare mai precisa.   Proiectat pentru a se potrivi formei mainii tale, acest mouse portabil iti ofera controlul de care ai nevoie cand lucrezi de acasa, de la birou sau de pe drum.    

Produse Similare

Te-ar putea interesa