Mouse Microsoft Wireless Mobile 3500 (Alb)

Mouse Microsoft Wireless Mobile 3500 (Alb)
12299 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Mouse Microsoft Mobile 3500, fara fir, BlueTrack, nano receiver, Alb, USB Fiţi mereu în mişcare cu un dispozitiv de emisie-recepţie care rămâne în PC-ul mobil când călătoriţi şi cu un mouse care funcţionează pe mai multe suprafeţe datorită tehnologiei Microsoft BlueTrack! Caracteristici:• Tehnologie BlueTrackTehnologia Microsoft BlueTrack combină puterea optică cu precizia laser de poziţionare remarcabilă pe practic orice suprafaţă.• Nanodispozitiv de emisie-recepţie Plug-And-GoLăsaţi dispozitivul de emisie-recepţie conectat atunci când călătoriţi sau stocaţi-l în interiorul mouse-ului.• Durată de viaţă a bateriei de 8 luniUtilizaţi mouse-ul fără oprire timp de până la 8 luni. Receptorul cu introducere pentru stocare opreşte sau porneşte mouse-ul automat, iar LED-ul de stare pentru baterie vă anunţă când este necesar să o schimbaţi.• Confortabil pentru ambele mâiniUtilizaţi mouse-ul cu mâna stângă sau cu mâna dreaptă – designul ambidextru îl face confortabil indiferent de modul de utilizare. Este necesară 1 baterie alcalină de tip AA.

Produse Similare

Te-ar putea interesa