Mouse Gaming Logitech G402 Fury Hyperion (Negru)

Mouse Gaming Logitech G402 Fury Hyperion (Negru)
22699 Lei -24 % 29900 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Mouse de gaming Logitech G402 Hyperion Fury FPS   Logitech G402 Hyperion Fury este cel mai rapid mouse de gaming din lume, datorită tehnologiei senzorului Fusion Engine ce poate face tracking sigur la 400 IPS (10m/s). 8 butoane programabile și 4 tipuri de setări DPI ce pot fi schimbate din mers îți asigură precizia de are ai nevoie pentru a domina câmpul de luptă, în timp ce o conexiune USB rapidă îți garantează un timing perfect. Materialele ușoare și piciorușele cu frecare redusă îți oferă confort, astfel încât sesiunile de joc cu mouse-ul optic Logitech G402 să fie cât de lungi îți dorești. Cel mai bun mouse de gaming, Hyperion Fury, duce conceptul de viteză și precizie la un nou nivel. Poți să ții pasul?     Tehnlogia Fusion Engine   Tehnologia excusivă Fusion Engine asigură cea mai mare viteză de tracking de până acum.     8 butoane programabile   Obține rezultate uimitoare cu configurația de bază al mouse-ului optic G402. Cele opt butoane programabile pot fi configurate pentru orice activitate – fie macro-uri complexe, fie acţiuni singulare – folosind Logitech Gaming Software. Configuraţia personalizată poate fi salvată în memoria internă pentru viteză maximă şi accesibilitate. Logitech Gaming Software este disponibil pe logitech.com/downloads.     4 setări DPI   Realizează mişcarea potrivită în orice situație din joc. Comută cu uşurintă între cele 4 setări DPI, de la acţiuni extrem de precise (250 DPI) până la manevre super rapide (4,000 DPI). Folosind Logitech Gaming Software, poţi adăuga o a cincea setare DPI şi poţi personaliza experienţa după bunul plac     Rată de raport de 1 ms   Comunicare constantă a mouse-ului de gaming G402. Cu o rată de raport de 1 ms, poți să ai încredere că indiferent de precizia sau viteza cu care acționezi, mișcările tale vor fi transmise la cea mai mare viteză posibilă.     Confort absolut   Am folosit imagistica termică pentru a determina materialele și zonele potrivite pentru care să ofere senzaţii și funcții optime. Materialele ușoare și piciorușele cu frecare redusă îți oferă un sentiment ridicat de confort, astfel încât sesiunile de joc să fie cât de lungi îți dorești.     Compatibilitate   Windows 8, Windows 8.1, Windows 7 - Port USB – Conexiune la internet – 100 MB spațiu pe hard (pentru download opțional de software)

Produse Similare

Te-ar putea interesa