Lectie privata chitara bas in Bucuresti

Lectie privata chitara bas in Bucuresti
18900 Lei

Vandut si livrat de activitati-cadou.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Daca pentru tine chitara bas este hobby-ul tau este timpul sa il concretizezi; dezvolta-ti pasiunea pentru arta si pentru acest instrument indiferent de nivel (incepator, intermediar, avansat). Poti afla lucruri interesante chiar din prima lectie, despre chitara bas ca instrument.Daca pentru tine chitara bas reprezinta un hobby este timpul sa il concretizezi; dezvolta-ti pasiunea pentru arta si pentru acest instrument indiferent de nivel (incepator, intermediar, avansat). Poti afla lucruri interesante chiar din prima lectie, despre chitara bas ca instrument.Ti se vor arata formule si ritmuri de chitara bas pentru a putea canta melodiile de baza, urmand ca pe viitor sa poti aprofunda majoritatea stilurilor; de la blues la rock & roll; de la jazz la funk, de la pop la latino.

Produse Similare

Te-ar putea interesa