Lectie de zbor cu biplanul de epoca in Bucuresti

Lectie de zbor cu biplanul de epoca in Bucuresti
99900 Lei

Vandut si livrat de activitati-cadou.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Fii urmasul lui Vlaicu si Vuia! Incearca fiorii primei lectii de zbor cu biplanul! Poti sa preiei comenzile si sa descoperi libertatea absoluta de a avea controlul pe cerul nesfarsit.Lectia de zbor incepe cu un instructaj facut de catre pilot. Vei invata despre comenzile avionului, efectele acestora si ce vei face in timpul primei tale lectii de zbor. Apoi este momentul sa mergi la ae ava unde vei face un tur complet al acesteia pentru a vedea suprafetele principale de control.Instructorul va efectua decolarea, va demonstra cateva manevre de baza apoi e randul tau la mansa. Vei simti pe pielea ta fiorul euforic al zborului.Daca vizitezi aceasta pagina de pe un mobil te rugam sa vizualiezi varianta Desktop pentru a vedea detaliile activitatii si calendarul (Switch to desktop version).

Produse Similare

Te-ar putea interesa