Kit Tastatura si mouse Logitech MK270 (Negru)

Kit Tastatura si mouse Logitech MK270 (Negru)
13299 Lei -15 % 15599 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Kit Logitech Wireless Desktop MK270, USB 2.0, Negru   Raza de actiune wireless mare Logitech Advanced 2.4GHz va ofera o conexiune rapida si de incredere de pana la 10 metri distanta fara nici o intrerupere sau caderi ale semnalului.     Mouse-ul integreaza un compartiment incorporat in care sa pastrezi receptorul atunci cand pleci de acasa. In restul timpului, pastreaza receptorul in laptop sau PC si nu-ti mai face griji pentru nimic.     Mouse usor de transportat Puteti sa luati mouse-ul cu dvs. oriunde mergeti  - datorita dimensiunii reduse si a receptorului nano. Durata de viata extinsa a bateriei Durata de viata a bateriei pentru tastatura este de pana la 24 luni, iar pentru mouse, durata de viata a bateriei fiind de pana la 12 luni.     Taste multimedia Lucrurile pe care le faci cel mai des sunt la indemana datorita celor 8 taste rapide - acces muzica, filme, internet, email, play/pause, volum si altele. Taste rezistente Tastatura este prevazuta cu canale de scurgere, astfel nu trebuie sa va faceti griji daca se intampla sa varsati in mod accidental vreun lichid pe tastatura.    

Produse Similare

Te-ar putea interesa