Initiere in manuirea pasarilor de prada in Deva

Initiere in manuirea pasarilor de prada in Deva
29900 Lei

Vandut si livrat de activitati-cadou.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

De cand Marco Polo a povestit despre vanatoarea cu pasari de prada la curtea lui Kublai Khan orice cavaler se imagineaza cu pasarea pe brat pe o creasta de munte, sub cel mai albastru cer din aceasta lume formand un intreg perfect.Bratul este protejat de ghearele puternicei pasari de o manusa speciala, realizata din mai multe straturi de piele groasa. Pe cap, pasarea de prada poarta o “casca” specifica, care impiedica pasarea sa vada si, in consecinta, aceasta sta linistita.Aceasta experienta iti va da ocazia sa te apropii de pasari si sa le manuiesti; vei avea ocazia sa inveti mai multe despre pasarile de prada si vei practica dresajul in mai multe sesiuni de lansare la zbor. Instructorul iti va arata modul de apropiere si mainure a pasarilor de prada, modul de lansare de pe brat si de aducere inapoi a pasarii.O experienta cadou excelenta pentru iubitorii de natura si animale salbatice.

Produse Similare

Te-ar putea interesa