Fierbator de apa Russell Hobbs 20460-70, 2400 W, 1.7L (Negru/Inox)

Fierbator de apa Russell Hobbs 20460-70, 2400 W, 1.7L (Negru/Inox)
19999 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

O metodă mai silențioasă pentru a îți prepara băuturile fierbinți.   Fierbătorul elegant și modern Buckingham are o funcție de fierbere silențioasă care îl face să producă cu 75% mai puțin zgomot* în comparație cu un fierbător normal. Este perfect pentru persoanele care se trezesc dis-de-dimineață sau care se culcă târziu și nu vor să trezească toată familia când își prepară băutura lor preferată.   Cu o capacitate de 1,7 litri, este îndeajuns de încăpător pentru a prepara până la șase căni și are un vârf de turnare perfectă pentru a preveni stropirea cu apă fiartă. În plus, este foarte rapid! Fierbe o cană de apă în doar 50 de secunde**!   Inelul luminos albastru care se aprinde când este pornit, plus finisajul din oțel inoxidabil șlefuit, fac ca fierbătorul Buckingham să-și merite locul în inima bucătăriei tale.