Ecran Proiectie Hama Trepied 180, 18796

Ecran Proiectie Hama Trepied 180, 18796
52299 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Hama Trepied ecran proiectie 180 Vedeţi imaginea de ansamblu, cu ajutorul trepiedului ecran de proiecţie, oferit de Hama Acest ecran este potrivit pentru toate formele convenţionale de proiecţie frontală, pentru afaceri, studiu sau divertisment. La birou, puteţi adăuga o sclipire prezentărilor dumneavoastră, expunându-vă munca pe ecranul de proiecţie. Elementele vizuale sunt un instrument excelent pentru transmiterea unei idei, într-o manieră mai eficientă, iar informaţii importante sub formă de grafice nu pot fi prezentate sub formă scrisă. Cu ajutorul acestui ecran de proiecţie le puteţi transmite colegilor aceste informaţii, într-o manieră eficientă. Acasă, vă puteţi bucura de experienţa „ecranului mare” de la cinematograf; invitaţi-vă prietenii la un maraton de filme şi bucuraţi-vă de calitatea video a filmelor preferate, în sufragerie. Într-o seară plăcută, mutaţi ecranul de proiecţie afară, şi creaţi-vă propriul cinema în aer liber!   Datorită dimensiunii generoase, de 180 cm x 180 cm, puteţi fi sigur că, într-o sală de conferinţe aglomerată sau într-o grădină spaţioasă, toată lumea va vedea bine ecranul de proiecţie. Ecranul poate fi reglat continuu şi este pivotabil cu 3600, pentru vizualizare optimă. De asemenea, acesta este prevăzut cu un mâner de transport practic, din material plastic, cu buton de fixare şi trepied stabil, cu căpăcele de plastic anti-alunecare, care vă permit să montaţi ecranul de proiecţie oriunde, cu uşurinţă! Proiectat să economisească spaţiu, acest ecran de proiecţie poate fi transportat oriunde mergeţi.   Caracteristici:   - Ideal pentru prezentare de filme de primă mână, oriunde mergeţi  - Ecran de proiecţie cu trepied mobil, utilizabil la birou, pentru studiu sau în timpul liber - Pentru toate formele convenţionale de proiecţie frontală - Ecran alb din PVC, pentru strălucire unică a culorilor şi contraste foarte fine, pentru încăperi întunecate; dimensiune 180 x 180 cm - Tub negru de metal, cu diametrul de aproximativ 7 cm - Suprafaţă plată excelentă de proiecţie, prin prinderea dispozitivului pe tub - Reglare continuă a înălţimii ecranului şi a tubul telescopic - Ecranul este pivotabil cu 3600 - Mâner de transport practic, din plastic roşu de foarte bună calitate, cu buton de fixare - Trepied stabil, cu căpăcele de plastic anti-alunecare - Economiseşte spaţiu şi este uşor de transportat  

Produse Similare

Te-ar putea interesa