Curs de scubadiving in Bucuresti

Curs de scubadiving in Bucuresti
99900 Lei

Vandut si livrat de activitati-cadou.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Cursul de scubadiving este un program complex, format din parte teoretica, sectiune de pregatire la piscina si workshop de pregatire la Marea Neagra.Fie ca doresti sa incerci ceva inedit sau totdeauna ai fost pasionat de scufundari un astfel de curs este o experienta care iti va schimba perspectiva despre limitele umane.Programul se desfasoara pe parcursul a 5 zile si include 4 ore pregatire teoretica, 3 ore pregatire practica la bazin si in week-end (sambata si duminica) o sesiune de scufundari la Marea Neagra- Statiunea Eforie Sud. La finalizarea pregatirii teoretice si practice, in urma unui examen teoretic de tip grila, se va acorda brevet international de scufundari NAUI valabil pe viata.

Produse Similare

Te-ar putea interesa