Cina romantica si limuzina in Bucuresti

Cina romantica si limuzina in Bucuresti
1.89900 Lei

Vandut si livrat de activitati-cadou.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Alege cadoul ideal pentru o cerere in casatorie, o aniversare sau un succes profesional. Orice ocazie speciala ati sarbatori, experienta unei cine romantice este un cadou ideal, prin care va puteti surprinde placut si emotiona partenerul sau partenera.Beneficiati de o cina romantica intr-un decor fastuos. Veti fi preluati de acasa de o limuzina luxoasa. Soferul nostru profesionist va va conduce pe cele mai prestigioase strazi, astfel ca puteti admira orasul dintr-o perspectiva unica in timp ce va deplasati catre restaurant.Veti savura delicatese gatite cu pasiune de bucatari experimentati si va veti delecta cu vinuri atent selectionate, provenite din diferite colturi ale lumii.Daca vizitezi aceasta pagina de pe un mobil te rugam sa vizualiezi varianta Desktop pentru a vedea detaliile activitatii si calendarul (Switch to desktop version).