Casti Stereo Sony MDR-XB550APB, Extra Bass (Negru)

Casti Stereo Sony MDR-XB550APB, Extra Bass (Negru)
17900 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Stil indraznet, bas puternic     Lasati muzica sa curga prin dvs. cu puterea EXTRA BASS™. Si alegeti una dintre cele cinci culori vii, in functie de stilul dvs.   Optati pentru sunet mai intens     Savurati profunzimea percutanta a fiecarei piese datorate functiei EXTRA BASS.   Comutati cu usurinta     Treceti de la muzica la apeluri printr-o atingere de buton folosind telecomanda si microfonul de pe fir.   Totul se reduce la bas     Lasati-va sedus de frecvente joase ample si puternice. EXTRA BASS intensifica toate frecventele joase pentru a produce un sunet profund si euforic.   Create in armonie cu dumneavoastra     Alegeti intre negru, rosu, albastru, verde si alb-gri, in functie de stilul dumneavoastra.   Preluati apeluri telefonice, comutati melodii     Schimbati ceea ce ascultati doar din cateva apasari de buton. Folosind telecomanda si microfonul de pe fir, puteti sa sariti peste piese si sa preluati apeluri de pe telefon.   Stil indraznet, contact moale     Ascultati confortabil ore in sir datorita pernitelor moi pentru urechi si benzii de fixare pe cap metalice reglabile. Ascultati cu stil adoptand acest design indraznet si elegant.  

Produse Similare

Te-ar putea interesa