Casti Stereo JVC HAS30BTB, Bluetooth (Negru)

Casti Stereo JVC HAS30BTB, Bluetooth (Negru)
24999 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Conexiune wireless prin Bluetooth Bucura-te de libertatea de a comunica cu prietenii sau de a asculta muzica preferata wireless prin tehnologia Bluetooth. Poti asculta muzica de pe orice dispozitiv compatibil aflat intr-o raza de 10 m. Bateria incorporata iti asigura o autonomie de pana la 17 ore.Confort sporit Confort sporit datorita benzii de fixare care este usoara si subtire pentru a se potrivi perfect peste urechi si pentru a asigura un maxim de confort. Solutie completa apeluri hands-free Butonul de telecomanda si microfonul sunt incorporate in casca si sunt compatibile iPhone / iPod / iPad  / Android. Este destinat pentru controlul volumului, dar si pentru a face tranzitia mai usoara de la apeluri telefonice la muzica. Bass clar, puternic si dinamic Asigurat prin intermediul functiei Bass Boost care poate fi activata sau dezactivata.Design pivotant Pavilioanele castilor HAS30BT se rotesc usor asigurand un transport facil.

Produse Similare

Te-ar putea interesa