Casti Gaming Trust GXT 450 BLIZZ RGB, 7.1 surround (Negru)

Casti Gaming Trust GXT 450 BLIZZ RGB, 7.1 surround (Negru)
16799 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Inconjurat de sunet   GXT 450 ofera sunete de joc de inalta fidelitate si bass in plina expansiune. Cu sunetul surround 7.1 si unitatile cu difuzoare de 40 mm, sunteti constienti de tot ceea ce se intampla in jurul tau: ascultati fiecare miscare a inamicului si raspundeti repede!     RGB iluminat   Imbunatatiti aspectul jocului cu efecte de lumina RGB .Culorile uluitoare ale setului cu casca Blizz vor lumina orice setare de jocuri.     Jocuri confortabile   Setul cu casca Blizz este construit pentru acele sesiuni de jocuri lungi si intense, cu castile sale moi, pivotante si cu banda de adaptare automata. Castile se potrivesc perfect in jurul urechilor si va ajuta sa eliminati orice zgomot distorsionant in timp ce veti merge pentru aceasta victorie finala.     Toate in linie   GXT 450 are un cablu USB de 2m impletit pe nylon, care va permite sa va miscati liber in timpul sesiunilor de joc, fara sa va incurcati in fir. Cablul include, de asemenea, control al volumului si iluminare si dezactivare microfonului.  

Produse Similare

Te-ar putea interesa