Casti cu microfon Gaming Logitech G433, 7.1 Surround (Negru)

Casti cu microfon Gaming Logitech G433, 7.1 Surround (Negru)
65199 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Logitech G with G433 7.1 Gaming Headset Gamerii asteapta performante audio imersive. Si pentru un motiv bun, deoarece fiecare titlu nou aduce un design de sunet tot mai mare. G433 este un nou model de casti ce integreaza toate caracteristicile avansate pentru jocuri - intr-un design usor si confortabil, ce se potriveste oriunde. DTS HEADPHONE:X   G433 reflecta cu exactitate mediul in joc, astfel incat puteti auzi si detecta echipa, adversarii si prada in jurul vostru. Conectat doar DAC-ul inclus in PC si utilizati software-ul Logitech Gaming pentru a personaliza pe deplin sunetul dupa preferintele dumneavoastra.   DIFUZOARE AUDIO PRO-G     Difuzoarele PRO-G construite dintr-un material hibrid avansat, combinat cu profilele audio din Software-ul Logitech Gaming, ofera un bas bogat, inalte clare si medii precise - si un nivel incredibil de scazut de distorsiuni.   Compatibile cu Nintendo Switch, PS4, Xbox One, smartphone si tablete, acestea primind o imbunatatire cu G433, ce beneficiaza de fuctia de reducere a zgomotului de fundal al microfonului. Cabluri Detasabile     Logitech G43 vin cu un microfon detasabil si cabluri interschimbabile, astfel se pot transforma usor  in modul de gaming pe PC sau Consola sau inchon-the-goinch cu smartphone-ul sau tableta.

Produse Similare

Te-ar putea interesa