Casti Alergare JVC HAETX30B (Negru/Verde)

Casti Alergare JVC HAETX30B (Negru/Verde)
13500 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Destinate persoanelor active Castile HA-ETX30 sunt rezistente la apa, respectand specificatiile IPX-5 si IPX-7 privind impermeabilitatea, astfel fiind perfecte pentru persoanele active care fac sport indiferent de conditiile meteorologice. De asemenea pot fi spalate pentru a avea tot timpul un aspect placut. Alegi culoarea preferata Castile sport lavabile de la JVC vin in 4 variante de culori astfel incat sa le poti asorta usor personalitatii tale. Fixare sigura si confortabila Clip rotativ ajustabil pentru o potrivire perfecta si sigura in orice situatie. Cablul de 0,6m care ajunge la 1,2m datorita prelungitorului, asigura o utilizare indelungata si o conexiune sigura in orice situatie.Intrare Jack 3,5 mm; stereo; placata cu aur; compatibila iPhone.

Produse Similare

Te-ar putea interesa