Camera Video Sony HDR-CX405B, Filmare Full HD (Neagra)

Camera Video Sony HDR-CX405B, Filmare Full HD (Neagra)
1.07299 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

 Pentru imagini mai stabile surprinse in miscare  Stabilizare optica SteadyShot cu mod activ inteligent va permite sa capturati imagini clare in orice conditii, indiferent daca stati pe loc sau va deplasati si filmati la zoom maxim. Acest stabilizator optic de imagine este cu adevarat novator, fiind de 13 ori mai eficient in compensarea tremurul camerei in comparatie cu modul Standard.  Vedeti viata intr-o lumina noua  La intersectia dintre tehnologia vizionara si design, Sony HDR-CX405B ofera o calitate imaginii cu adevarat exceptionala. Obiectivul ZEISS alaturi de senzorul de imagine CMOS Exmor R si motorul de procesare a imaginii BIONZ X sunt esenta performantei imaginii. Inregistrarea in format X VAC S la 50 Mb/s cu o rata de biti ridicata captureaza scenele in detaliu, dandu-le un dinamism remarcabil.  Obiectiv cu zoom optic 30X�  Un obiectiv extrem de versati, cu un zoom optic incredibil, de 30x al camerei Sony HDR-CX405 va permite sa surprinde o gama uriasa de subiecte de la prim-planuri si portrete, fotoreportaj pana la peisaje impresionante.  Senzor de imagine CMOS Exmor R  Sensibilitate la lumina de doua ori mai puternica decat cea a unui senzor conventional pentru o captura exceptionala de imagine in conditii de lumina scazuta.  Motor de procesare a imaginii BIONZ X  Transforma rapid datele de la senzor in filme si fotografii bogat texturate de inalta rezolutie, pline de culori stralucitoare.  Calatoriti cu si mai putin echipament  Cablu incorporat pentru conectare la PC si incarcare rapida.Cablul USB, care este pastrat in cureaua de mana, elimina necesitatea de a impacheta un cablu USB sau un adaptor c.a. suplimentar voluminos. Pentru incarcarea fara un PC, utilizati un adaptor c.a.-USB compact (optional).

Produse Similare

Te-ar putea interesa