Camera video auto SJCAM DASH, Full HD, LCD 3inch, Wi-Fi (Negru)

Camera video auto SJCAM DASH, Full HD, LCD 3inch, Wi-Fi (Negru)
42199 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

SJCAM vine cu o noua inventie. A scos pe piata modelul SJCAM DASH (SJCAM SJ30), o camera auto incredibila. Cu niste dimensiuni de sublime de 8.40 x 5.20 x 3.20 cm, o greutate de numai 700 de grame, o carcasa frumoasa din aluminiu si un pachet de accesorii special pentru autoturism.     SJCAM DASH are urmatoarele caracteristici:    Un condensator care ii mentine o temperatura scazuta si o rezistenta mare in parbriz (in lumina soarelui) pentru temperatura de afara; Aceasta vine fara baterie externa; Incarcator si transformator special SJCAM pentru 12V.; De asemenea in pachet aveti si ventuza auto cu o prindere foarte buna si dimensiuni minime; Cablul este destul de lung (3,5m) incat poate fi si mascat prin masina pe margine pe langa chedere pana la parbriz; SJCAM face si o noua aplicatie speciala pentru masina care va permite prin conexiune WiFi sa folositi camera/modificatisetari/downloadati media - SJCAM CAR/ SJCAM DASH; Aceasta aplicatie permite postarea directa a imaginilor pe retelele de socializare, vizionarea altor utilizatori sau chiar transmite LIVE ce filmeaza camera dumneavoastra; Cu deschidere de 140 de grade SJCAM DASH alege claritate mai mare decat acoperire mare, dar si asa prinde lejer 3 benzi de mers; SJCAM DASH are un ecran de 3 inch cu ultima tehnologie touchscreen partial (butoane tactile pe margine).  In caz de accident SJCAM DASH se blocheaza automat pentru a nu pierde ultima filmare din acel moment.  

Produse Similare

Te-ar putea interesa