Bear Watching - Aventura pe Urmele Ursilor pentru 2

Bear Watching - Aventura pe Urmele Ursilor pentru 2
48300 Lei

Vandut si livrat de activitati-cadou.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Aceasta activitate este un cadou perfect pentru iubitorii si admiratorii de animale salbatice.Participantii la acest gen de aventura, dincolo de observarea si fotografierea animalelor, pot sa-si largeasca cunostintele despre obiceiurile si modul de viata al ursilor.Traseul porneste de la o locatie prestabilita, dupa-masa tarziu. Titularii voucherelor sunt transportati cu jeep-uri la locul de observare. Ultimul kilometru se parcurge pe jos, in cea mai mare liniste posibila. La locul de observare exista posibilitatea de a vedea ursi si/sau alte animale salbatice. Dupa o ora va veti intoarce la autovehicule; ca mai apoi intr-o cabana apropiata sau in aer liber sa cinati bucate autohtone si bauturi specifice locului.Daca vizitezi aceasta pagina de pe un mobil te rugam sa vizualiezi varianta Desktop pentru a vedea detaliile activitatii si calendarul (Switch to desktop version).