Aspirator portabil Philips MiniVac FC6150/01, 0.5l, Alb

Aspirator portabil Philips MiniVac FC6150/01, 0.5l, Alb
17799 Lei

Vandut si livrat de evomag.ro

Intrucat acest produs nu este vandut direct de catre werbo.ro, ci de un site partener, pretul si disponibilitatea acestuia este posibil sa se fi modificat pana la momentul actual.
Vei putea vedea aceste date in timp real o data ce vei da click pe "CUMPARA PRODUS" si vei fi redirectionat in pagina partenerului.

Curata praful si mizeria vizibile. Gratie aspiratorului portabil Philips curatarea zilnica devine rapida si usoara. Este furnizat cu baterii reincarcabile pentru mobilitate maxima, iar accesoriile incluse iti permit sa cureti suprafete delicate si sa ajungi in cele mai dificile colturi. Sistem de filtrare in 2 etape pentru rezultate optime de curatare Sistemul de filtrare in doua etape se asigura ca, odata intrata, murdaria nu mai poate iesi. Primul filtru blocheaza cea mai mare parte a murdariei, iar al doilea filtru capteaza particulele de praf mai fine. Baterie NiMh pentru utilizare zilnica Bateriile NiMH ale aspiratorului portabil garanteaza o putere durabila in timp, in comparatie cu alte tipuri de baterii care sunt afectate de efectul de memorie. Functionarea fara fir asigura 100% mobilitate Datorita bateriilor reincarcabile, vei putea curata orice zona a casei fara limitarile impuse de priza electrica. Compartiment pentru praf usor de golit Sistemul de eliberare usoara a compartimentului pentru praf permite eliminarea igienica a prafului si murdariei, pentru curatare rapida si eficienta. Maner cu design ergonomic si usor Aspiratorul portabil Philips are un maner curbat, care asigura o prindere usoara pentru confort maxim in timpul utilizarii. Accesoriu perie pentru spatii inguste iti permit sa cureti oriunde Datorita accesoriului pentru spatii inguste cu perie, vei putea curata foarte bine toate zonele. Accesoriul cu perie moale curata usor suprafetele delicate, iar accesoriul pentru spatii inguste iti permite sa cureti chiar si locurile cele mai greu accesibile. Sectiune pentru compartiment praf pentru curatari multiple Compartimentul avansat pentru praf este suficient de mare pentru a-ti permite sa efectuezi mai multe curatari fara a fi nevoie sa-l golesti intre acestea.Greutate redusa pentru confort maxim Greutate redusa pentru confort maxim si efort minim in timpul sesiunilor de curatare.